Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Caligula


Vörösmarty Színház

2019. január 18. 19:00

Különleges esténk alkalmával egyszerre két, egy-egy órás darabot tekinthet meg egyetlen jegy megvásárlásával. Legyen részese az élménynek, tekintse meg Az arab éjszakát is!

Caligula (abszurd dráma)

Camus Caligulája a szabadságkeresés nagy drámája. Hőse shakespeare-i volumenű, delejes zsarnokfigura. Őrült és zseni, kegyetlen önkényúr és az emberi gyarlóságot pellengérre állító kíméletlen komédiás. Caligula a legteljesebb szabadság elérésére használja hatalmát, de az ember mindig más rovására szabad. S míg Caligula megtesz minden tehetőt, hogy lehetségessé tegye a lehetetlent, igájába hajtsa az egész létezést és megszerezze a Holdat, őrült logikája megkérdőjelez mindent, ami konvenció, érték, barátság, szerelem, élet. Tudunk-e olyan világban élni, melyben a legbizarrabb gondolat is egyetlen pillanat alatt valósággá válhat? Camus 1944-es abszurdja a mai napig húsba vágóan aktuálisnak hat.

Szereplők, közreműködők:
Kovács Tamás    
Andrássy Máté    
Kádas József    
Széles Flóra e.h.    
Hevesi László e.h.    
Osváth Judit    
Hajdu Péter István e. h.    
Hunyadi Máté e. h.    
Ballér Bianka    
Ladányi Júlia e.h.    
Devich Botond     Látvány
Sándor Júlia     Dramaturg
Barok Andrea, Vida Emőke     Asszisztens, súgó, ügyelő
Nagy Péter István e.h.     Rendező

Az arab éjszaka (álom egy részben)

Álom és valóság határán, a fülledt lakótelepi éjszakában tévelyeg öt ember. Egy nő, aki estére mindig elfelejti, mivel töltötte a napot. Egy lány, aki alvó lakótársa mellett ellopózva kísérli meg szerelmét becsempészni a szobájába. Egy férfi, aki első látásra beleszeret a vele szemközti házban lakó titokzatos nőbe. Egy fiú, aki légyottra sietve kétségbeesve próbál kijutni a két emelet között rekedt liftből. És egy vízvezeték-szerelő, aki csőtörés után kutatva egy sivatagban találja magát álom és valóság határán a fülledt arab éjszakában. Ismerik egymást ezek az emberek? Léteznek egyáltalán, vagy valaki álmodja őket? Esetleg egymást álmodják? Roland Schimmelpfennig bravúros szerkezetű darabja úgy kuszálja a szálakat, hogy nehéz kibogozni őket. Mese álom és valóság határán felnőtteknek.

Az előadás az S. Fischer Verlag, Frankfurt am Main és a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség, Budapest engedélyével jött létre.

Szereplők, közreműködők
Andrássy Máté     Lomeier
Ballér Bianka     Franziska
Ladányi Júlia e.h.     Fatima
Hajdu Péter István e. h.     Kalil
Kádas József     Karpati
Widder Kristóf     Látvány
Bakk-Dávid László     Zene
Barok Andrea, Vida Emőke     Asszisztens, súgó, ügyelő
Widder Kristóf     Rendező

Itt és Most

JEGYEK


2019. január 18. 19:00
Nézőtér 2 800 Ft

Felhívjuk a Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 2% +200 Forint amely díj az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosár oldalon található.

Hogyan juthatok oda?

Megközelíthetőség


Vörösmarty Színház

8000 Székesfehérvár, Fő u. 8.
Központi telefonszám: (22) 512 100